teisipäev, 16. veebruar 2010

Peedi-hakklihakotletid

Sellel nädalal on meil kokaklubis teemaks peet.


400 g hakkliha

3 keedetud peeti purustatult

1,5 tl soola

peenpipart

1 dl kaerahelbeid

vett nii palju, et kaerahelbed oleksid kaetud

1 dl jahu

2 muna

1 sibul

Keedetud peet purustada köögikombainis või riivida peene riiviga ja segada hakklihaga. Kui vesi on kaerahelvestesse tõmmanud, lisada hakkliha-peedisegule vees seisnud kaerahelbed, jahu, hakitud sibul, maitseained ja munad. Lusikaga tõsta pannile kotletid ja praadida küpseks või küpsetada 200kraadises ahjus alumises vahes küpsetuspaberiga kaetud pannil mõlemalt poolt pruuniks (kui alt pruun, keerata teine külg)

Sobib ka külmalt leivakatteks.

Lisandiks serveerisime kartuliputru.


Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails