 Allikas: "Targu talita"
Allikas: "Targu talita"
Väga maitsev vormitoit, mida sõime kokaklubis kartulipudruga.
500 g hakkliha 
500 g keedetud peeti 
2 sibulat 
500 g marineeritud kurki 
soola 
pipart 
sinepit 
(koriandrit) 
½ l piima 
4 muna 
Pruunistage hakkliha, peenestatud sibul ja kurk ahjuvormis (tegime pliidipannil), segage hulka maitseained. Lõigake peedid viiludeks (tükeldasime kuubikuteks) ja laduge poolviltu sarnaselt katusekividega hakklihasegusse ( segasime hakklihasegu hulka). Kloppige munad piimaga ja valage peale. Küpsetage umbes 220° juures 30–40 minutit. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.jpg) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.png) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar