pühapäev, 21. veebruar 2010

Kapsa-peedi-õunasalat



Ka seda toorsalatit tegime kokaklubis. Kui tavaliselt pole ma peeti toorena kasutanud, siis oli see päris maitsev avastus.

200 g valget peakapsast
150 g peeti
200 g õuna
õli
suhkrut

Kapsas, peet ja õunad riivida, segada õlikastmega, maitsestada

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Salat oli tõesti väga maitsev ja kiiresti valmistatav.Toores peet ei häirinud, isegi parem, kui keedetud.
Üllatavalt hea oli ka kapsavorm mannaga.
Loen mitu korda nädalas Sille retsepte ja alati saan sealt midagi uut,kuigi ei ole algaja perenaine.

Pille ütles ...

Mina olen teinud ühte peeditoorsalatit sinepiseemnete ja tilliga - väga mõnus on!

Related Posts with Thumbnails