Nami-Nami retseptikogu
USA populaarne kapsa-porganditoorsalat, mis sobib hästi grillitud liha kõrvale. Kõige maitsvam on salat kohe pärast valmistamist.
Kokaklubis tehes sai retsept väga hea hinnangu osaliseks.
300 g valget kapsast
2 kuni 3 kooritud porgandit
1 väikest punast sibulat
peotäis hakitud värsket peterselli
3 sl majoneesi
2 sl maitsestamata jogurtit või hapukoort
1 tl sinepit (Põltsamaa sinep sobib hästi)
soola
purustatud musta pipart
Pese kapsas ning lõika terava noaga või köögikombainis peenikesteks ribadeks.
Riivi porgandid jämedalt või lõika tikkudeks. Lõika sibul pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Sega aedviljad suures kausis, lisa hakitud petersell.
Sega väikeses kausis majonees, hapukoor/jogurt ja sinep omavahel. Sega õrnalt salatiainete hulka, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri.
1 kommentaar:
See on tõesti mõnus salat, hea odav ka!
Postita kommentaar