See toit sündis tänu ühele korralikule kokaklubi kokkajale, kes sai inspiratsiooni kahe toidu tegemisel tekkinud jääkidest ja ühendas need meisterlikult uueks maitsvaks roaks. Põhimõtteliselt oli see kartul kartulitainas.
Need küüslaugused ampsud olid meie kokaklubi ühed suured lemmikud!
Tainaks on kasutatud kartuli-murarulli taigna ülejääki, mis jäi kartulirulli tegemisest üle
http://toidupildid.blogspot.com/2010/02/kartuli-munarull.htmlTäidiseks üllatuskartulite
http://toidupildid.blogspot.com/2010/02/ullatuskartulid.html tegemisel kartulisisudest üle jäänud silindrid ja nende peale katteks juustu-küüslaugusegu, mis oli üllatuskartulite täidiseks.
Tainast tõsteti lusikaga väiksed pätsike küpsetuspaberile, sinna peale asetati kartulisilinder, mis sai kaetud juustu-küüslaugukattega, ahju küpsema kuni pealt kuldpruunid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar