
Tegime kokaklubis keedetud kartuliviiludest, mida esialgselt plaanisime paneerida, hoopis juustu-küüslaugukattega kartuleid. Kartuliviilud tulid maitsvad. Panime kartulitele sama segu, msi üllatuskartulite sisse http://toidupildid.blogspot.com/2010/02/ullatuskartulid.html

Kate koosnes: juustust, küüslaugust, hapukoorest, soolast, sinepist.
Küpsetasime küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil kuldpruuniks.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.jpg) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.png) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar