pühapäev, 7. veebruar 2010

Paneeritud kartulipulgad

Üllatuskartulite http://toidupildid.blogspot.com/2010/02/ullatuskartulid.html tegemisel kartulite keskelt välja lõigatud kangidest sai kokaklubis tehtud ka paneeritud kartuleid. Selleks kasteti kartulipulgad lahtiklopitud munasse ja seejärel veeretati väga korralikult jahus, praeti õlisel pannil.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

paneerime tärklise tärklises, immutame pannil odavas õlis ja tervis tuleb... kahju kohe.

Ssille ütles ...

Armas kriitiline kommenteerija, sina, kes sa alati tahad halvasti öelda, kritiseerid kõike ja sulle ei meeldi, et ma paprikat kasutan, nagu paarist sinu kommentaarist olen välja lugenud. Ma saan aru, et sa oled kurb ja üksik ja sinu kommentaaride tegelik sõnum ja appihüüe on: "ma vajan tähelepanu, hoolimist, armastust, tunnustust", samas aga võib sinu kommentaaridest välja lugeda, et sul on üsna hea palgaga töökoht, vastasel juhul mõistaksid sa selle blogi sõnumit, sisu ja missiooni, aga ka töökoht pole sind kahjuks õnnelikuks teinud, kuigi praegusel ajal võiks selle üle vägagi rõõmustada. Kirjuta mulle meilile ja ma võin olla sulle sõbraks ja aidata leida sinus seda head ja ilusat, mille üle sa võid uhke olla, aga palun ära risusta siinset kommentaariumi oma kurjade arvamustega. See blogi on siiski minu kodu ja kuigi see on kõigile avatud, on siia tagasi oodatud viisakad ja heatahtlikud inimesed.

Anonüümne ütles ...

armas Sille,
keegi kindlasti ei kahtlegi selles, et Sul on palju ja häid iseloomuomadusi lisaks sellele, et Sa süüa teha oskad. aga kriitika talumine ja naljasoon ei ole ka mitte ebaolulised oskused ühe inimese juures. Sa oskad täpselt kirjeldada anonüümset kommenteerijat, aga ometi ei anna vastust tema poolt küsitule.

Anonüümne ütles ...

Olen teine anonüümne..
Blogi sul hea ja mõned ideed ka saanud.. Aga.. kui sa nii hirmus "masuaja" blogi pead, siis kuidas sul seda va raha selle paprikakoguse jaoks jagub? Ma olen ammu mitmed toidud oma menüüst eemaldanud, sest paprika on talvel üks kallis asi.

Sille ütles ...

Paprika kilohind on Viljandis viimastel kuudel olnud hinnavahemikus 28-35 kr/kg. Ühe papriak hind tuleb keskmiselt 3-5 kr. Üle ühe paprika pole mul küll vist üheski retseptis, mõnes koguni pool. Ja Maxima on selline tore pood, kus saab paprikat, mis pole enam ideaalselt ilus, kuigi täiesti kõlbulik, näiteks 10-15 kr/kg, nii et masuaja inimene otsib ja leiab odavamaid kaupu.

Anonüümne ütles ...

Aga kui masuaja inimesel pole valida saja poe vahel? :P

Sille ütles ...

Siis masuaja inimene mõtleb ja arvutab, kas oleks mõistlik ja rahaliselt kasulik võtta naabrid kampa ja teha üks autosõit lähimasse suuremasse asustatud punkti, kus on odavam pood, et osta sealt kogu kuu suuremad selliste toiduainete varud, mida on võimalik varem valmis osta. Kui see ei tundu mõistlik, siis ei jää muud üle kui osta oma kodukoha kallimast poest vähem ja soodsamaid kaubaartikleid. Igaüks saab elada vastavalt oma võimalustele. Kuna retseptid ei kao siit kuhugi, siis saab selle retsepti järgi teha siis kui huvipakkuva retsepti komponendid on odavamalt saadaval või jätta see komponent välja kui retsepti olemus seda võimaldab. Ja tegelikult ei saagi nii võtta, et kõik retseptid peaksid kõigile sobima, mis ei sobi ühele, sobib võib-olla teisele.

Anonüümne ütles ...

Ma kommenteerin siin esimest korda, nii et palun mulle mitte ommistada aunime korduv kriitiline kommenteerija.

Aga mul on küsimus, et kas see on mingi huumoriajakirja "Pikker" veebiväljanne? Või on blogipidaja mingi samas ,kallibrius superkoomik nagu Irja ja Inno, kes ka vaeste ja väetite ja rõhutute eest võitlevad?

Sille ütles ...

Vabandust! Kuna viimase poole aasta jooksul on siia tekkinud keegi, kes aeg-ajalt tahab väga halvasti öelda, siis arvasin ekslikult, et see kommentaar on järg sellele seeriale ja nii saigi mu mõõt täis.
Mis aga küsimusse puutub, siis nalja kohta ma ei oska midagi öelda, aga võimalik, et ma olen vaeste ja rõhutute eest võitleja, pigem mõistja ja omal moel aitaja, sest olen üks nende seast.

Anonüümne ütles ...

Väga lahe blogi, sain palju huvitavaid mõtteid ja parika maitseb mulle ka. Kokkuhoiu kokaklubi on ka suurepärane ja retseptid lahedad. Ära lase ennast virisejatest häirida:)

Anonüümne ütles ...

Tere, ma jagasin just teiega häid uudiseid, eriti teile, kes vajate rahalist teavet. Kohtusin 47 000 euro suuruse finantslaenuga Sabinhelps, mille intressimäär on 3% aastas. Laenu sain 72 tunni jooksul. Ta on aus ja tõsine. Abivajajatega pöörduge: sabinhelps@gmail.com, kui soovite lisateavet, võtke lisateabe saamiseks ühendust minuga: sabinhelps@gmail.com.

Anonymous ütles ...

Tere päevast, ma olen nüüd üliõnnelik, sest sain just oma heast ettevõttest - LAPO - kätte oma 69 000 euro suuruse laenu. Võtke nendega ühendust, kui vajate kiirlaenu. Võtke nendega kohe ühendust selle e -posti teel: (lapofunding960@gmail.com) või WhatsApp: +447883183014

Related Posts with Thumbnails