200 g keedetud odrakruupi
100 g suitsuliha (sinki)
75 g õuna
100 g hapukurki
Kastmeks:
1 spl. mädarõigast
hapukoor
(till)
soola
Odrakruubid keeta soolaga maitsestatud vees. Suitsuliha, õun, hapukurk tükeldada kuubikuteks. Segada kõik kokku.
Allikas: Eesti toit infoserver
Setumaa retsept
See kokaklubis läbitehtud salat oli minu lemmik, see oli mu esimene kokkupuude kruubisalatiga, aga kindlasti ei jää see viimaseks, väga hea leid! Retseptis oli ka tomat, aga selle jätsime välja.
200 g keedetud odrakruupi
100 g suitsuliha (sinki)
75 g õuna
100 g hapukurki
Kastmeks:
1 spl. mädarõigast
hapukoor
(till)
soola
Odrakruubid keeta soolaga maitsestatud vees. Suitsuliha, õun, hapukurk tükeldada kuubikuteks. Segada kõik kokku.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar