reede, 20. november 2009

Kõrvitsakreem

Sotsialistlik Põllumajandus 1985

Kokaklubis tehtud toit, mulle ei maitsenud.

1 kl suhkrut

0,5 kl vett

3 kl kohvikoort

1 tl kaneeli, ingverit, muskaati

veidi soola

1,5 kl kõrvitsapüreed

2 muna

40 g tärklist

Suhkur pruunistada kuiva keedunõu põhjas, lisada vesi, keeta kuni tükid on kadunud, lisada 2 kl kohvikoort, maitseained, kõrvitsapüree. Munad vahustada, lisada tärklis ja 1 kl kohvikoort. Segu valada keeva püree hulka, kuumutada kuni pakseneb, mitte keeta.

Tõsta magustoidukaussidesse. Süüa jahtunult õunamehu või kohvikoorega (2 kl).

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Noo see on huvitav. olen seda teinud tarretisena ning tavalise kõrvitsa asemel olen proovinud rohelist suvikõrvitsat. Tärklise asemel lihtsalt lehtselatin ning röstitud kõrvitsaseemneid kookoshelveste ja tuhksuhkruga. Väga hea ning sobib ka veel hapukas keedis. eriti suvel värske punassõstra marjakobar.Muidu on omapärane.:)

Related Posts with Thumbnails