Hakklihasegu:
500 g hakkliha
0,5 sibulat
3/4 tl soola
peenpipart
1 dl riivsaia
1 dl vett riivsaia peale
1 muna
1 muna
Riivsaiale valada peale vesi ja lasta paisuda mõni minut. Hakkliha segada hakitud sibula,muna, soola, pipra ja paisutatud riivsaiaga. Valmis segu laotada ristküliku kujuliselt fooliumile.
Retsept on ajakirjast "Kööginurk".
Täidis:
0,5 suuremat kabatshokki
1,5 sibulat
3-4 porgandit
3-4 porgandit
0,5 paprikat
1 küüslauguküüs
100 g riivjuustu
Väikesteks tükkideks lõigatud kabatshok, paprika, porgandid, sibulad, küüslauk praadida vähese õliga pehmeks.
Täidis laotada fooliumile pandud hakkliha keskele, äärtesse mitte panna. Sinna peale raputada riivjuustu.
Fooliumi abil keerata kõik rulli, nii et foolium ei lähe rulli sisse.
Vaadata, et rulli otsad oleksid kinni, et täidis ei paistaks. Pakkida tihedalt fooliumisse. Panin lisaks veel teise fooliumitüki sinna ümber.
Küpsetasin fooliumi sees 40 minutit keskmises vahes 200 kraadises ahjus. Siis võtsin fooliumi lahti,nii et hakkliharull küpses edasi fooliumi peal 15 minutit. Lõikasin viiludeks.
Tuli imemaitsev, köögiviljad ja juust seal sees moodustasid täiusliku maitse!
1 kommentaar:
See on tõesti maitsev rull..proovisin ka ükspäev!
Postita kommentaar