kolmapäev, 11. juuli 2007

Juustu ja köögiviljadega hakkliharull



Hakklihasegu:



500 g hakkliha
0,5 sibulat
3/4 tl soola
peenpipart
1 dl riivsaia
1 dl vett riivsaia peale
1 muna



Riivsaiale valada peale vesi ja lasta paisuda mõni minut. Hakkliha segada hakitud sibula,muna, soola, pipra ja paisutatud riivsaiaga. Valmis segu laotada ristküliku kujuliselt fooliumile.


Retsept on ajakirjast "Kööginurk".

Täidis:

0,5 suuremat kabatshokki
1,5 sibulat
3-4 porgandit
0,5 paprikat
1 küüslauguküüs

100 g riivjuustu


Väikesteks tükkideks lõigatud kabatshok, paprika, porgandid, sibulad, küüslauk praadida vähese õliga pehmeks.


Täidis laotada fooliumile pandud hakkliha keskele, äärtesse mitte panna. Sinna peale raputada riivjuustu.


Fooliumi abil keerata kõik rulli, nii et foolium ei lähe rulli sisse.


Vaadata, et rulli otsad oleksid kinni, et täidis ei paistaks. Pakkida tihedalt fooliumisse. Panin lisaks veel teise fooliumitüki sinna ümber.

Küpsetasin fooliumi sees 40 minutit keskmises vahes 200 kraadises ahjus. Siis võtsin fooliumi lahti,nii et hakkliharull küpses edasi fooliumi peal 15 minutit. Lõikasin viiludeks.


Tuli imemaitsev, köögiviljad ja juust seal sees moodustasid täiusliku maitse!



1 kommentaar:

Merje ütles ...

See on tõesti maitsev rull..proovisin ka ükspäev!

Related Posts with Thumbnails