
Tõeliselt hõrk ja väga hea küpsetis, hoopis midagi muud kui rullbiskviit. Retsept on võetud ühest "100 rooga" sarja raamatust, muutsin retsepti veidi.
Põhi:
6 munavalget
suhkrut panin 2 dl, tuli liiga magus, paneksin järgmisel korral 1,5 dl
Täidis:
1 tl vaniljesuhkrut
1 pk vahukoort ( 200 ml pakk vahustatult)
2,5 dl toorjuustu (tegin ise, vt isetehtud toiduained: toorjuust)
3 spl suhkrut
vaarikaid, nii et saab põhja nendega katta.
Vahukoor ja toorjuust koos andis äärmiselt meeldiva ja peene maitsenüansi.
Vahukoor ja toorjuust koos andis äärmiselt meeldiva ja peene maitsenüansi.
Panin beseetaigna küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile




Lõikasin rulli lahti õige varsti, kuid täidis oli liiga vedel,


Kiidan veelkord seda küpsetist ja arvan, et see võiks sobida peenema ja pidulikuma või romantilise õhtusöögi juurde magustoiduks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar