pühapäev, 1. juuli 2007

Makaronid tuunikala ja juustuga

Ei tea täpselt, kust retsepti sain.


1 pakk väiksemaid makarone (400 g)
1 karp tuunikala õlis
2 dl riivjuustu
3 dl piima
soola
kalamaitseainet

Keedetud makaronid kurnata ja pesta, panna tagasi potti. Neile lisada ilma õlita tuunikala, piim, juust ja maitseained. Kuumutada segades kuni juust on sulanud.
Üle pika aja söök, mida meie lapsed sõid ja küsisid juurde.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas seda sobib pärast kuumutada ka, kui üle jääb? Või kuivab see juust kuidagi liiga kõvaks? Ma pole suurem asi kokk, selle pärast küsin.

Ssille ütles ...

Saab ikka soojendada, juust sulab siis uuesti üles.

Related Posts with Thumbnails