teisipäev, 25. märts 2008

Peidetud pasha


Kombineerisin kokku veidi teistsuguse pasha, mis tuli väga hea.

Koostis:

800 g kohupiimapastat
2 dl hapukoort
2 dl vahukoort vahustatult+ 2 spl suhkrut
1 purk ploomikompotti
250 g marmelaadi
100 g võid
1,5 dl suhkrut


Vahukoore vahustasin 2 spl suhkruga. Või vahustasin 1,5 dl suhkruga (tegelikult piisaks 1 dl suhkrust kuna marmelaad on ka üsna magus).

Või-suhkruvahule lisasin kohupiimapasta, hapukoore, tükeldatud kompotiploomid, marmelaadikuubikud ja lõpuks vahukoore.

Valasin pashasegu kahele õhukese riidega vooderdatud sõelale ja jätsin külmkappi nõrguma. Kuna tahtsin eelmisel õhtul jänese valmis teha, jäi mul nõrgumiseks aega 7 tundi. Kui oleks järgmise päevani hoidnud, oleks veel tahedam jäänud, aga ka nüüd säilitasid pashad sõelast välja kummutades oma kuju ja samas oli süües kreemjalt pehme, mõnus ja hea.
Jänese katsin kookoshelvestega, kõrvad tegin beseest.

Eelmisel aastal tegin kuumutatud pashat http://toidupildid.blogspot.com/2007/04/pasha-kuumutatud.html, aga selle aasta kuumutamata pasha on ikka midagi palju paremat.

1 kommentaar:

Related Posts with Thumbnails