pühapäev, 16. märts 2008

Seene-juustu täidisega kapsashnitsel


Kapsapea tuleb keeta ära, eelnevalt lõigata juurikas välja. Vaata kapsarullide tegemisõpetust, seal on näha, kuidas kapsaga toimida: http://toidupildid.blogspot.com/2007/04/kapsarullid.html
Keedetud, kapsa küljest eraldadud kapsalehele panna praetud, soolaga maitsestatud shampinjoniviilud ja juustuviil. Ühe shnitsli jaoks võib üksteise peale panna 2 kapsalehte, pealmiseks, ehk siis sisemiseks kapsaleheks saab kasutada väikseid kapsalehti, suurem jätta välimiseks.
Täidisega kaetud kapsalehed keerata kokku, nii et otsad keeratakse enne shnitsli kokku panemist peale ja need jäävad shnitsli sisse, nii et külgedelt on kenasti kinni.
Shnitslid kasta muna või muna-veesegusse ja seejärel riivsaiasse.
Panna õlisele ahjupannile ja küpsetada alumises vahes eelkuumutatud 200 kraadises ahjus mõlemaklt poolt pruuniks. Kui alumine pool on pruun, keerata külge. Praetud poolele raputada soola ja soovi korral ka pipart.

Kapsashnitslite tegemine on üsna aeganõudev, aga eeltööd võib varem ära teha. Toored shnitslid võib varem teha valmis ja säilitada kuni küpsetamiseni külmkapis.


1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

Related Posts with Thumbnails