"Pere ja Kodu" retseptilisas oli selline retsept, kuid seal oli tehtud üks suur pannkook ahjuvormis, mina aga tegin muffinipannis väikseid ahjupannkooke.
2 muna
0,5 l piima
2,5 dl jahu
3 spl suhkrut
0,25 tl soola
2 dl mustikaid
Munad vahustada suhkruga, lisada jahu, sool, piim. Taigen segada või mikserdada ühtlaseks ja jagada muffinipanni süvenditesse. Sellest kogusest taignast tuli 16-kohalise muffinipannitäis pannkooke. Taigna peale jagada laiali (külmutatud) mustikad.
Küpsetasin 200 kraadises ahjus alumises vahes 25 minutit. Ahjus küpsetatud pannkoogid tulid ka täiesti pannkoogi maitsega, aga vähem rasvased ja hea lastel ka käest süüa nagu muffinit ilma, et määriks käsi.
Lisandiks panin suhkruga maitsestatud maitsestamata jogurtit, sobis hästi.
1 kommentaar:
mmm, väga põnev mõte,peaks isegi katsetama!
Postita kommentaar