Põhi:
100 g võid
1 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
1 muna
4 dl jahu
Või vahustada suhkruga, lisada muna, vahustada ühtlaseks, seejärel lisada jahu ja vaniljesuhkur.
Taigen laotada küpsetuspaberiga kaetud ümmarguse koogivormi põhja. Küpsetada 180-kraadise ahju keskmises vahes 15 minutit.
Kate:
Kate:
750 g toorjuustu (kasutasin isetehtud toorjuustu, mis on tunduvalt lahjem kui poe oma. Olen saanud ka mascarponega tehtud kooki, kuid lahjema toorjuustuga tehtud koogid on paremad.)
Toorjuustu tegemist näeb siit: http://toidupildid.blogspot.com/2007/04/isetehtud-toorjuust.html
1,5 dl suhkrut
3 muna
150 g valget shokolaadi
300 g vaarikaid
Toorjuust vahustada suhkru ja seejärel munadega. Shokolaad sulatada kuumaveevannis, segada täidise hulka. Lõpuks lisada ettevaatlikult segades vaarikad.
Kate valada eelküpsetatud põhjale. Küpsetada 180 kraadise ahju keskmises vahes 1 tund ja 15 minutit. Lasta täielikult jahtuda.
Kui muidu toorjuustu kooke saab lõigata alles peale kümkapis seismist, siis seda kannatas lõigata kui oli toatemperatuuril maha jahtunud.
1 kommentaar:
Sul tuleb niipalju igasugu retsepte, et lausa järgi enam ei jõua..tahaks ju pooli proovida vähemalt..
Panen sulle meili ühe stritsli retsepti, kui see välja tuleb. Katseta, kas sina saad sama tulemuse...
Postita kommentaar