neljapäev, 28. august 2008

Prantsuse ahjupannkook

Retsept on "Maire Suitsu kokaraamatust", asendasin kirsid ploomidega ja jätsin ära 4 spl suhkrut, millega oleks kirsid pidanud segama. Arvasin, et kuna mul on üsna magusad ploomid, pole seda vaja, kuid tegelikult oleks siiski võinud panna.



Võrreldes prantsuse ploomivormiga, mida ma mõni aeg tagasi tegin http://toidupildid.blogspot.com/2008/08/prantsuse-ploomivorm.html, jäi prantsuse ahjupannkook tihe pannkoogine, kuid millegipärast jäi ploomidest eraldunud mahl eraldi nagu ka pildil näha.
Maitse oli normaalne, aga prantsuse ploomivorm oli ikka parem ja hõrgum.

0,5 kg ploome
Taigen:
2,5 dl jahu
4 spl suhkrut
soola
3 muna
3 dl piima
Munad kloppida kahvliga lahti, lisada suhkur, jahu, piim. Ploomid laotada vormi põhja, peale valada tainas. Küpsetada 175-kraadise ahju keskmises vahes 35-40 minutit.
Pildil olev vorm jäi selle koguse taigna jaoks väikseks, tainast jäi üle.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails