Võrreldes prantsuse ploomivormiga, mida ma mõni aeg tagasi tegin http://toidupildid.blogspot.com/2008/08/prantsuse-ploomivorm.html, jäi prantsuse ahjupannkook tihe pannkoogine, kuid millegipärast jäi ploomidest eraldunud mahl eraldi nagu ka pildil näha.
Maitse oli normaalne, aga prantsuse ploomivorm oli ikka parem ja hõrgum.
0,5 kg ploome
Taigen:
2,5 dl jahu
4 spl suhkrut
soola
3 muna
3 dl piima
Munad kloppida kahvliga lahti, lisada suhkur, jahu, piim. Ploomid laotada vormi põhja, peale valada tainas. Küpsetada 175-kraadise ahju keskmises vahes 35-40 minutit.
Pildil olev vorm jäi selle koguse taigna jaoks väikseks, tainast jäi üle.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar