reede, 1. august 2008

Täidetud suvikõrvitsapaadid

Suvikõrvitsad
Täidis:
2 dl toorest riisi keeta
paprika
sibul
juust
Suvikõrvitsad lõigata pikkupidi pooleks, õõnestada seest, põhja alt lõigata tasaseks, et püsiksid püsti.
Suvikõrvitsast eemaldatud sisu tükeldada ja praadida tükeldatud sibula ja paprikatükikestega, lõpus lisada riis ja juust, kuumutada läbi kuni juust on sulanud.
Igasse suvikõrvitsa paati raputada soola, täita täidisega. Küpsetada eelkuumutatud 200-kraadise ahju keskmise vahes õlisel pannil kuni suvikõrvitsad on pehmed.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tegin kabatšokipaate. Kuna mul polnud riisi, siis nuputasin natuke ja võtsin hakkliha, praadisin sibulaga läbi, lisasin sisu ja kuumutasin veel.Täitsin paadid ja küpsetasin. Päris head tulid, aga kuna mul olid väga suured kabatšokid, siis oleks pidanud vist rohkem uuristama, sest täidis söödi kõik ära, kuid lapsed jätsid ümbrise söömata. Aitäh huvitava retsepti eest!!:)

Related Posts with Thumbnails