Külmutamiseks mõeldud toormoos on selles mõttes hea, et pane kui vähe suhkrut tahes, säilib ikka hästi ja on muidugi palju tervislikum.
Saab kasutada külmunult ise tehtud jogurti maitsestamiseks, kookide täidiseks, keeta kiselli, sulatatult süüa moosina jne.
Mina panin 1 l puhastatud maasikate kohta 1 dl suhkrut, aga mul olid magusamat sorti maasikad. Marjad ja suhkru purustasin köögikombainis, valasin karpidesse ja panin sügavkülma.
Tervete maasikate külmutamisel soovitan raputada vahele ja peale natuke suhkrut, siis tulevad palju parema maitsega maasikad. Ükskord tegin ilma suhkruta ja need maasikad jäid pärast väga imeliku, halva maitsega, siis kuulsin, et suhkrut peab panema ja sellest ajast peale olen nii teinud ja väga rahul.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar