kolmapäev, 13. juuni 2007

Kihiline magustoit


Panin kihiti suurde kaussi vahukoore-kohupiimasegu (olen teinud ka ainult vahukoore ja ainult kohupiimaga), palju külmutatud mustsõstraid, jälle kohupiimasegu ja siis präänikutükikesed ja siis jätkasin selliselt kuni jätkus koostisaineid. Eriti kena jääb kui teha see magustoit magustoidupokaalidesse.


Kohupiima-vahukooresegu tegemiseks vahustasin vahukoore 2 spl suhkruga. Kohupiimapasta (400 g) segasin suhkru ja 1 dl piimaga. Segasin kokku vahukoore ja kohupiima.

Mustsõstraid kasutasin külmununa, eriti hea tuleb kui on lisada ka maasikatükikesi. Lasin umbes tund aega toatemperatuuril seista, muidu on külmutatud marjade tõttu liiga külm.

Minu tähelepanek on, et sulanult on mustsõstrad palju hapumad kui külmunult. Nad ei ole külmutatult kivikõvad, on täiesti söömiskõlbulikud.


Hea tervislik magustoit!

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails