esmaspäev, 24. november 2008

Kapsa-hakkliha-riisivorm



500 g hakkliha
1 tl soola hakklihale
0,5 tl basiilikut
0,5 kapsast (~1 kg)
kapsastele 1,5 tl soola
3 dl keetmata riisi
musta peenpipart
1 sibul
pool paprikat
Kapsad tükeldada ribadeks, hautada väheses vees pehmeks, lisada soola ja pipart.
Hakkliha pruunistada, enne lõppu lisada tükeldatud sibul ja paprika, praadida koos läbi, lisada maitseained.
Riis keeta soolaga maitsestatud vees.
Hakklihasegule lisada keedetud riis ja hautatud kapsas, segada läbi, panna kandilisse vormi, valada üle muna-piimaseguga. (Minul on kandiline kõrgemate äärtega vorm, seest mõõtes põhja mõõdud 22 * 30, kuna põhi on kahjustunud, katan küpsetuspaberiga.) Küpsetada 250-kraadises ahjus 25 minutit.
Muna-piimasegu:
2 muna
3 dl piima
0,5 tl soola

Päris maitsev söök!

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails