500 g hakkliha
1 tl soola hakklihale
0,5 tl basiilikut
0,5 kapsast (~1 kg)
kapsastele 1,5 tl soola
3 dl keetmata riisi
musta peenpipart
1 sibul
pool paprikat
Kapsad tükeldada ribadeks, hautada väheses vees pehmeks, lisada soola ja pipart.
Hakkliha pruunistada, enne lõppu lisada tükeldatud sibul ja paprika, praadida koos läbi, lisada maitseained.
Riis keeta soolaga maitsestatud vees.
Hakklihasegule lisada keedetud riis ja hautatud kapsas, segada läbi, panna kandilisse vormi, valada üle muna-piimaseguga. (Minul on kandiline kõrgemate äärtega vorm, seest mõõtes põhja mõõdud 22 * 30, kuna põhi on kahjustunud, katan küpsetuspaberiga.) Küpsetada 250-kraadises ahjus 25 minutit.
Muna-piimasegu:
2 muna
3 dl piima
0,5 tl soola
Päris maitsev söök!
Päris maitsev söök!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar