Küpsetasin väiksed hakklihapallid ahjus valmis ja siis tegin neile peale kastme.
Sellest kogusest tuleb 2 ahjupannitäit pallikesi, kuid pärast potti pannes neid eriti palju ei tundunudki.
Hakklihapallid:
700 g hakkliha
1 tl soola
musta peenpipart
5 viilu saia
vett saiaviilude leotamiseks
1 väike sibul
(muna ei pannud)
Kaste:
3,5 spl jahu
1,5 l vett
1,75 tl soola
2 spl hapukoort
külmutatud tilli
Saiaviilud panin vette likku 5 minutiks. Hakklihale lisasin nõrgalt kuivemaks pigistatud leotatud saiaviilud, hakitud sibula, soola, pipra, segasin kätega läbi ja vormisin (õigemini mina ja lapsed) 2 pannitäit väikseid pallikesi. Küpsetasin 200 kraadise eelkuumutatud ahju alumises vahes umbes 20 minutit kuni olid pruunid (unustasin aega jälle vaadata). Küpsetatud hakklihapallikesed panin potti, peale valasin vee, milles oli ära lahustatud jahu, panin kohe ka hapukoore ja soola.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar