Filo taigna käsitsemise kohta vaata täpsemalt siit: http://toidupildid.blogspot.com/2008/10/filotaignast-unakommid.html
Täidis:
1 dl (60 g) taist sinki
1 dl (60 g) juustu
1/4 punast paprikat
1/3 tl pitsamaitseainet
2 tl kohvikoort
Sink, juust ja paprika tükeldada väikesteks kuubikuteks, segada maitseaine ja kohvikoorega.
Singi-juustuampsude tegemiseks võtsin 4 taignalehte, iga lehe pintseldasin üle sulatatud võiga. Taigna lõikasin 25 ruuduks. Iga taignaruudu peale tõstsin 1 tl täidist, taignaääred tõstsin kõik täidise kohale üles kokku ja pigistasin kinni
Küpsetasin eelkuumutatud 200 kraadise ahju keskmises vahes 15 minutit.
Mõnus suupiste!
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar