reede, 3. oktoober 2008

Filotaignast kohupiimakolmnurgad

Filotaigna käsitsemise kohta saab täpsemalt lugeda siit:
http://toidupildid.blogspot.com/2008/10/filotaignast-unakommid.html


Kohupiimatäidis:

200 g kohupiima
2 spl hapukoort
3 spl suhkrut
1 muna

Kohupiimakolmnurkade tegemiseks võtsin 2 taignalehte, mõlemad määrisin sulavõiga, ühe taigna tõstsin teise peale.
Taigna lõikasin pikkupidi pooleks ja siis mõlemast taignapoolikust 8 ristküliku kujulist tükki.

Tõsta taignariba ülesotsa teelusikatäis täidist ja keera kolmnurkselt ja siis hakka seda täidisega kolmnurka järjest uuteks kolmnurkadeks kokku panema. Väga raske seletada, aga alloleval pildil on näha kuidas see käib.




Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises vahes 15 minutit.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails