Filotaigna käsitsemise kohta saab täpsemalt lugeda siit:
http://toidupildid.blogspot.com/2008/10/filotaignast-unakommid.html
Kohupiimatäidis:
200 g kohupiima
2 spl hapukoort
3 spl suhkrut
1 muna
Kohupiimakolmnurkade tegemiseks võtsin 2 taignalehte, mõlemad määrisin sulavõiga, ühe taigna tõstsin teise peale.
Taigna lõikasin pikkupidi pooleks ja siis mõlemast taignapoolikust 8 ristküliku kujulist tükki.
Tõsta taignariba ülesotsa teelusikatäis täidist ja keera kolmnurkselt ja siis hakka seda täidisega kolmnurka järjest uuteks kolmnurkadeks kokku panema. Väga raske seletada, aga alloleval pildil on näha kuidas see käib.
Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises vahes 15 minutit.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar