esmaspäev, 21. aprill 2008

Väikesed seeneomletid

Retsept on S. Masso raamatust "Seenetoidud", kuid seal tehti ahjus suur omlett ja seenekogust vähendasin ka tunduvalt.

4 muna
4 spl piima
0,5 tl soola
100 g kupatatud seeni või soolaseeni
musta peenpipart


Munavalged vahustada kõvaks vahuks, munakollased vahustada heledamaks. Seened hakkida peeneks või purustada köögikombainis. Soolaseened keeta enne magedamaks. Munakollasevahule lisada sool, pipar, purustatud seened, piim ja lõpus munavalgevaht. Segada läbi ja tõsta õliga määritud muffinipanni süvenditesse kuhjakesed.
Küpsetada 200 kraadise ahju keskmises vahes umbes 10 minutit.
Head olid, tegin neid mehele tööle kaasa!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"Munavalged vahustada kõvaks vahuks, munavalged vahustada heledamaks" - sul selles lauses väike aps sisse lipsanud..

Ssille ütles ...

Aitäh, parandan ära!

Related Posts with Thumbnails