reede, 4. aprill 2008

Singi-juustu ahjusaiad


Idee sain ajakirja "Pere ja Kodu" retseptilisast, muutsin retsepti.

10 saiaviilu
50 g sinki
2 muna
0,5 tl soola
2,5 dl piima
2 dl riivjuustu


Saiaviilud laotada kõrvuti väiksemale ahjupannile, katta singikuubikute ja riivjuustuga.

Munad kloppida lahti, lisada sool ja piim. Singi ja juustuga kaetud saiaviilud valada muna-piimaseguga üle. Piimasegu jookseb ka pannile, kuid saiad tõmbavad selle kohe endasse.

Küpsetada eelkuumutatud 225 kraadise ahju keskmises vahes 15 minutit.

Saiad on maitsvad ja jäävad pehmemat sorti, soovi korral võib süüa ka noa ja kahvliga

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails