Retsept on võetud ajakirja "Pere ja Kodu" retseptilisast.
700 g hakkliha
700 g hakkliha
4 dl maitsestamata jogurtit
2 dl riivsaia
2 muna
0,5 sibulat
1-2 küüslauguküünt
peenpipart
1 tl soola
Sega kõik komponendid kokku.
Võta hakklihasegu, tee käe peal lamedaks, pane peale suur lusikatäis täidist ja kata ka pealt hakklihaseguga, vormi piklikud vorstikesed, paneeri riivsaias.
Täidis:
250 g kohupiima (panin ricottat)
1 spl hapukoort
100 g riivjuustu
3/4 tl soola
pool paprikat
Peale 1 dl riivsaia
100 g riivjuustu
Küpsetada 200 kraadise ahju keskmises vahes 30 minutit (kuigi vorstid ei ole muutunud pruuniks, on nad valmis), siis katta pealt riivjuustuga ja panna veel 10 minutiks ahju.
Kuigi katsetasin seda retsepti väikese eelarvamusega just hakkliha ja kohupiima koosluse tõttu, olid need hakkliharullid tegelikult väga head.
Küpsetada 200 kraadise ahju keskmises vahes 30 minutit (kuigi vorstid ei ole muutunud pruuniks, on nad valmis), siis katta pealt riivjuustuga ja panna veel 10 minutiks ahju.
Kuigi katsetasin seda retsepti väikese eelarvamusega just hakkliha ja kohupiima koosluse tõttu, olid need hakkliharullid tegelikult väga head.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar