2 pk külmutatud lillkapsast
1 dl kohvikoort
1 dl kohvikoort
1 dl piima
2 dl riivjuustu
0,5 tl soola
100 g sinki
cayenne pipart (hästi vähe)
Lillkapsas keeta väheses soolaga maitsestatud vees pehmeks ja peale kurnamist panna ahjuvormi.
Kohvikoort ja piima kuumutada, lisada sool, singitükid ja riivjuust, kuumutada kuni juust on sulanud ja kaste ühtlane.
Kaste valada ahjuvormi keedetud lillkapsatükkidele, peale raputada veel veidi riivjuustu.
Panna koos ahju 5 minutiks.
Väga hea tuli!
Väga hea tuli!
Lisandiks pakkusin riisi- toore kaalika-porgandi-singikotlette, aga kuna osad kotletid küpsesid katki, siis seda retsepti ma ei julge anda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar