neljapäev, 10. aprill 2008

Riisipannkoogid



Ma olen pannkoogilainele sattunud. Täna mõtlesin sellise retsepti:

0,5 l keedetud riisi
3 dl nisujahu
0,5 tl soodat
0,5 l maitsestamata jogurtit või keefiri
2 muna
1 dl suhkurt


Eelmise päeva söögist järele jäänud riisi, mis oli keedetud soolaga maitsestatud vees, purustasin köögikombainis peenemaks, mitte päris püreeks. Lisasin köögikombaini kaussi purustatud riisile munad, suhkru, soodaga segatud jahu ja maitsestamata jogurti.
Segasin kõik läbi ja küpsetasin pliidil õlisel pannil väikesed koogid.
Koogid olid õhukesed, pehmed, mõnusad, väga hea maitsega! Küpsevad väga kiiresti!

2 kommentaari:

Annuska ütles ...

Need vörratud pannkoogid :))))
Vöiks öelda ,et meie pere lemmikud.Ainus mille asedasin oli keefir ,kuna polnud teist käepärast vötta ja lisasin vanilje maitsega rööskkoort.Soovitan soojalt :) Sillele kaunist kevadet ja vaata, et ei veeda kogu kevad pliidi taga :))

Anonüümne ütles ...

Minu lapsepõleve parimad pannkoogid tegi vanaema eelmise päeva piimariisisupist.

Related Posts with Thumbnails