kolmapäev, 16. aprill 2008

Keta steigid taignas juustu katte ja hapukoore-kurgikastmega


800 g külmutatud keta steike
Tainas:

2 muna
2,5 dl jahu
1,75 dl piima või vett (tegin seekord veega)
1,25 tl soola

Munad kloppida kahvliga lahti, lisada jahu, sool ja piim. Segada kokku paks tainas.
Kalatükid sulatada täielikult, muidu libiseb tainas pealt ära. Kalatükid kasta taignasse ja praadida õlisel pannil mõlemalt poolt kuldruuniks.
Kui üks pool on küpsenud, tõsta sinna peale riivjuustu ja lasta riivjuustul sellel ajal pealmisel poolel sulada kuni alumine pool küpseb.


Lisandiks pakkusin keedetud kartult, riivitud porgandi-kaalika salatit ja kastet, mis koosnes väikestest marineeritud kurgi kuubikutest, hapukoorest ja soolast.

Maitsev söök!

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails