Tegin lehttaigna täislehttaigna retsepti järgi, aga soola panin 0,5 tl, võiks isegi rohkem panna (retseptis 1/4 tl).
Lehttaigna tegemist näeb siit: http://toidupildid.blogspot.com/2007/07/lehttaigen.html.
Ühest taignakogusest tuleb pildil näha olev kogus küpsetisi.
Ühest taignakogusest tuleb pildil näha olev kogus küpsetisi.
Rullisin taigna laiali, katsin singikuubikute ja riivjuustuga. Lõikasin täidisega kaetud taigna pikkupidi pooleks, seda võib muidugi teha ka enne katte panemist.
Rullisin taigna kokku ja lõikasin väikesteks juppideks. Rull tuleb veega kinni "liimida", st rulli liitekoht suure taignatüki kokkurullimisel veega märjaks teha, või siis iga väike lõigatud jupp eraldi liitekohast veega märjaks teha, muidu läheb küpsedes rull lahti.
Rullisin taigna kokku ja lõikasin väikesteks juppideks. Rull tuleb veega kinni "liimida", st rulli liitekoht suure taignatüki kokkurullimisel veega märjaks teha, või siis iga väike lõigatud jupp eraldi liitekohast veega märjaks teha, muidu läheb küpsedes rull lahti.
Küpsetasin küpsetuspaberiga kaetud ahjupannil 250 kraadises ahjus keskmises vahes kuni olid kollakaspruuni värvusega. Küpsetamise esimeses osas ei tohi ahjuust avada! Ahjust võttes on pann kaetud sulavõiga, kuid jahtudes see kaob sealt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar