Küpsetasin ahjus väga väikesed frikadellid.
Frikadellide tegemist näeb siit: http://toidupildid.blogspot.com/2007/12/frikadellid.html
Vedelikuks keetsin supikontidest puljongi. Selleks panin supikondid vähese veega keema, peale vahu tekkimist valasin vee ära, pesin kondid puhtaks ja panin uuesti veega keema. Kui ka nüüd tekib palju vahtu, tuleks sama korrata, kui aga eriti vahtu enam ei teki, võib vahu lihtsalt pealt ära võtta ja vette lisada soola, terapipraid, loorberit.
Tarrendi tegemiseks võtsin 0,5 l puljongit ja 1,5 spl zelatiini, mis paisutasin 1 dl vees, sulatasin mikrolaineahjus umbes 30 sekundit soojendades tavalisel soojendamise reziimil ja segasin selle puljongiga.
Katsin vormi põhjad frikadellide, munaribade, peterselli ja paprikatükkidega ning katsin ettevaatlikult vedelikuga. Hoogsalt valades lähevad vormi põhja paigutatud toiduained segamini.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar