Tarrend:
2 dl hapukoore-majoneesi segu
2 tl zelatiini
0,5 dl vett zelatiini paisutamiseks
Panin vormide põhja kaunistuseks käharpeterselli ja paprika tükikese. Katsin need õhukese läbipaistva tarretisekihiga ja lasin ära tarduda. Tegin seda samal päeval kui frikadelli-munatarretist, sellepärast sain kasutada sama puljongit tarrendiks. http://toidupildid.blogspot.com/2008/01/frikadelli-munatarretis.html
Panin vormide põhja kaunistuseks käharpeterselli ja paprika tükikese. Katsin need õhukese läbipaistva tarretisekihiga ja lasin ära tarduda. Tegin seda samal päeval kui frikadelli-munatarretist, sellepärast sain kasutada sama puljongit tarrendiks. http://toidupildid.blogspot.com/2008/01/frikadelli-munatarretis.html
Seejärel täitsin vormid keedetud muna tükkidega ja valasin üle hapukoore-majoneesitarrendiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar