teisipäev, 8. jaanuar 2008

Sealiha-mandariinipada

Retsept raamatust "Podisevad pajaroad".

Koostis:

400 g taist sealiha
~10 cm pikkune tükk porrut
2 porgandit
4 mandariini
0,5 tl karrit
soola
4 dl vett
2 dl 10% kohvikoort

Liha, porgandid ja porru tükeldada ribadeks. Mandariinid teha sektoriteks, mis omakorda lõigata pooleks.
Liha pruunistada ja praadida edasi, lisada porgandid ja porru, vajadusel lisada juurde õli. Kui liha on peaaegu pehme lisada mandariinid, karri, sool, kuumutada koos teiste pannil olevate toiduainetega läbi, seejärel lisada vesi. Hautada kuni liha on pehme, siis lisada kohvikoor ja lasta veelkord koos keema.
Väga huvitav ja hea, mõjus veidi idapäraselt! Meile igatahes väga maitses! Mandariinid keesid nii pehmeks, et mandariinitükke üldse näha ei jäänud, kuigi enne kartsin, et äkki jäävad mandariini sektorite ümber olevad kestad kõvad, aga need olid täiesti ära keenud, nii et ei olnud midagi näha ega tunda.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails