esmaspäev, 21. jaanuar 2008

Lehttaigna-pitsakeerud

Tegin lehttaigna täislehttaigna retsepti järgi, aga soola panin 0,5 tl (retseptis 1/4 tl). Lehttaigna tegemist näeb siit: http://toidupildid.blogspot.com/2007/07/lehttaigen.html


Rullisin lehttaigna laiali, määrisin tomatipastaga, sinna peale laotasin singi- ja paprikakuubikuid, riivjuustu, peale raputasin pitsamaitseainet. Rullisin taigna kokku, kui jõudsin poole peale (alloleval pildil), lõikasin taigna katki, st tegin ühest taignatükist kaks õhemat rulli. Rull tuleb veega kinni "liimida", st rulli liitekoht veega märjaks teha, muidu läheb küpsedes rull lahti.


Rulli omakorda lõikasin juppideks (jämedamateks viiludeks) ja asetasin küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Küpsetasin 250 kraadises ahjus keskmises vahes kuni olid kollakaspruuni värvusega. Küpsetamise esimeses osas ei tohi ahjuust avada!

Väga head saiakesed!

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails