laupäev, 10. november 2007

Tuunikala-muna võileivatort

Pildid sama võileivatordi erinevatest kaunistamise võimalustest:










Koostis:



18 viilu röstsaia




Kate 1:



7 muna

6 spl hapukoort

soola

natuke sinepit





Kate 2:



2 karpi tuunikala vees

100 g riivjuustu

6 spl hapukoort

sool





Keedetud munad hakkida, eraldada sealt osa kaunistuseks, ülejäänud hakitud munad segada hapukoorega ja maitsestada soolaga.



Teise katte jaoks segada ilma vedelikuta tuunikala, riivjuust ja hapukoor, maitsestada.




Röstsaia viiludel lõigata neljast küljest koorikud ära ja laduda alusele. Mina tegin kolme kihilise, iga kiht 6 saiaviilu.




Esimene kiht katta tuunikalakattega,teine munakatte ja tuunikalakattega (2 kihti üksteise peale), kolmandale kihile panna munakate ja lisaks sinna peale raputada hakitud muna. Võimalusel lasta maitsestuda järgmise päevani.




Väga hea võileivatort tuli! Algselt plaanisin tehe majoneesiga, kuid olen väga rahul, et tegin hapukoorega! Lihtne ja maitsev ja parajalt mahlane!




Külmkapis säilitasin toidukilega kaetult.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails