Koostis:
o,5 kg sealiha
4 marineeritud kurki
1 sibul
sool
peenpipar
1 l vett
3 spl jahu
Pehmest sealihast lõigata õhukesed viilud ja need omakorda ribadeks. Marineeritud kurgid ja sibulad lõigata samuti ribadeks. Liha pruunistada õlisel pannil, lisada ka sibulad, jätkata praadimist.Kui liha on pruunistunud ja enam-vähem pehme, siis raputada peale soola ja pipart, lisada kurgiribad javeega segatud jahu. Hautada täiesti pehmeks, lõpus lisada ka hapukoor. Kurgimaitseline kaste!
Pehmest sealihast lõigata õhukesed viilud ja need omakorda ribadeks. Marineeritud kurgid ja sibulad lõigata samuti ribadeks. Liha pruunistada õlisel pannil, lisada ka sibulad, jätkata praadimist.Kui liha on pruunistunud ja enam-vähem pehme, siis raputada peale soola ja pipart, lisada kurgiribad javeega segatud jahu. Hautada täiesti pehmeks, lõpus lisada ka hapukoor. Kurgimaitseline kaste!
6 kommentaari:
Miks ma küll seda varem pole sinu blogist leidnud (see on see, kui hooti loed). Imehea kaste, mille õpetust ma pole suutnud leida ja nüüd lõpuks... Aitäh!!!
Nõustun Heilyga! :) Tõesti väga maitsev kaste tuli!
Sa oled lihtsalt fantastiline,kui palju tööd ja vaeva näed.Olen saanud Sinult superhäid ideid ja katsetan ka järele.Nüüd varsti jõulud tulemas ja tahaks ka oma peret üllatada millegi erilisiga.Suur tänu Sulle nende toredate ideede eest.
Aitäh!
Hea lihtne retsept, aga hapukoor oli retsepti lõpus väike üllatus. Mis kogusega peaks arvestama?
need pildid kutsuvad sööma :) #nohate
Postita kommentaar