Tegin piparkoogitaignast vahvlitaigna, vt. http://toidupildid.blogspot.com/2007/11/piparkoogitaignast-vahvlid.html.
2 dl piparkoogitaignale lisasin 2 dl piima, 1 muna ja 1 spl jahu.
Küpsetasin vahvliküpsetajas suured vahvlid. Kohe peale küpsetamist tõstsin vahvli kummuli keeratud kitsamale klaasile ja surusin ääred vastu klaasi, et tekiks korvikese kuju. Kui on väga pruuniks küpsetatud vahvel, siis see hästi ei õnnestu, kipub katki minema, pehmema vahvliga on kergem. Õige kiirelt võtab vahvlikorvike klaasi kuju (poole minutiga), muutub kõvaks ja selle saab taldrikule panna.
Jahtunud vahvlikorvikesed täitsin kohupiima-vahukoorekreemiga.
Korvikesed tuleks täita vahetult enne serveerimist, muidu lähevad liiga pehmeks.
Meeldiv maiustus!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar