200 g hakkliha
2 dl praetud purustatud kukeseeni
1 sibul (panin ilma praadimata)
1 dl riisihelbeid
0,5 dl piima
1 tl soola
pipart
paneerimiseks riivsaia
Purustasin praetud kukeseened köögikombainis, lisasin neile hakitud sibula, hakkliha, piimaga segatud riisihelbed, soola, pipart.
Muna ei pannud üldse, püsisid väga hästi koos.
Vormida kotletid, paneerida riivsaias, praadida pannil.
Toorsalatiks lisasin hiina kapsale pirni, õuna, hapukoort, päris hea salat, kotletid olid ka head.
Sellest kogusest tuli 8 kotletti.
Mul oli 500 g hakkliha, tahtsin katsetada kahte erinavat moodi kotlette, nii tegin 200 grammist need kotletid ja 300 grammist hakklihast tatra-hakklihakotletid: http://toidupildid.blogspot.com/2009/03/tatra-hakklihakotletid.html
1 kommentaar:
Ma kasutasin seentena kupatatud-praetud pilvikuid (külmutatud) ning riisihelbeid panin u 2x retseptis ette nähtud kogus (tundus lihtsalt, et "taigna" konsistents jäi natuke vedel - tõenäoliselt selle pärast, et seened ei olnud veel täielikult sulanud ning sisaldasid ka pool-sulanud jääd). Muna polnud tõesti vaja:) Väga-väga head mahlased-maitsekad kotletid tulid:)
Postita kommentaar