Pereköögi kokaraamatust võetud retsept (kolmekihiline salat), kuid rosinad ja kreeka pähklid jätsin välja.
I kiht - 2 keedetud porgandit riivitult
II kiht - 200 g juustu
III kiht - 2 keedetud peeti riivitult
Kuna minu arvates juustu ja küüslaugu kombinatsioonist tekib ebameeldiv maitse, mis meenutab mulle halvaks läinud sinki, siis jätsin juustule küüslaugu lisamata, kuid lisasin 1 küüslauguküüne hapukoore-majoneesisegule.
Kaste:
500 g hapukoort
1 dl majoneesi
soola
1 küüslauguküüs
Kausi põhja panna riivitud porgandid, sinna peale osa kastet, siis juustukiht, kaste ja lõpuks peedikiht ning sinna peale kaste. Salat jätta üleöö seisma, hommikuks on pealmine kastmekiht värvunud lillakaks.
Päris hea!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar