Selle koogi tegin juba sügisel kui mulle saatis meilile selle retsepti üks blogi külastaja, retsept on pärit Naitselehe Nipiraamatust, millegi pärast oli jäänud retsept üles panemata.
Muutsin suhkru ja või kogust.
Põhi:
3 muna
1 dl suhkrut
100 g võid
1,5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl kaneeli
200 g ehk 3,5 dl jahu
4 dl riiivitud porgandeid
Munad vahustada suhkruga, lisada sulatatud või, küpsetuspulbri ja kaneeliga segatud jahu, lõpuks peenelt riivitud porgand. Panna küpsetuspaberiga kaetud ümmargusse koogivormi.
Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises vahes 35 minutit.
Jahtunud kook lõigata kaheks kihiks, vahele ja peale määrida kohupiimakatet. Soovitaksin kooki immutada enne täidise panemist.
Kate:
400 g kohupiimapastat
1 dl vahukoort
suhkrut
1 kommentaar:
Väga hea kook! Olin natuke skeptiline kaneeli suhtes, aga tulemus on super!
Postita kommentaar