
Rulaad koodiotstest:



Nendelt on veidi lihtsam konti kätte saada, kuid kokkuvõttes võtab ikka liiga palju aega neist väikestest rulaadide tegemine.

Kui kont eemaldatud, eemaldasin ka kelmed, nii et jäi ainult kamar ja tailiha.

Alloleval pildil on koot, millelt on kont välja võetud, lisaks võtsin ära ka lihatüki, mis oli kelmetega ümbritsetud, eemaldasin need ja tõstsin tailiha tagasi koodi sisse. Võib-olla ma ei oleks tohtinud seda teha, oleksin pidanud jätma koos kelmetega, sest kuna koodi sisse jäi lahtiselt tailiha ja täidisained, oli kohati probleemi rulaadil koospüsimisega.

porgandikangid, paprikakangid, sibulasektorid.


pakkisin pestud riidetüki sisse, sidusin valge niidiga korralikult kinni.



pakkisin kokku

ja panin keema. Mõned pakkisin ka ühekaupa, need tegin hiljem tarrendiga.
Keeduvette panin nii suurel koodil kui ka väikestel:
1,75 l vette
1 küüslauguküüne
5 tera pipart
1 loorberilehe
2 spl soola
1 tl sinepit
Tervest koodist rulaadi keetsin 5 tundi, koodiotstest 3,5 tundi.


Järgmisel päeval lõikasin viiludeks.
2 kommentaari:
vot see on asi mida ma ise kunagi ilmselt ette võtta ei suuda. sille, sul on ikka väga hea tahtmine kokata selliseid asju. oskus peab ka ilmselt super olema!
paprika
Postita kommentaar