Keetsin kartulid, riivisin ja siis mõõtsin mõõdukannuga, et riivitud kartuleid oli 1,5 l
lisasin:
3/4 tl soola
2 muna
2 muna
1 spl jahu
Segasin ühtlaseks massiks.
Täidis:
4 dl praetud kukeseeni
1 sibul
soola
Paneerimiseks jahu.
Praadisin kukeseenetükid koos hakitud sibulaga, maitsestasin soolaga.
Kotlettide tegemiseks laotasin peopesa peale kartulisegu, sinna peale tõstsin rohkelt seenetäidist. Sealt edasi on 2 varianti, kas koos täidisega kartulikotleti poolik tõsta pooleks kokku nii, et täidis jääb keskele ja sättida otstest kinni või võtta alumise kartulisegu suurune teine tükk, mis panna täidise peale.
Vormitud kotletteveeretada jahus ja praadida õlisel pannil mõelmalt poolt pruuniks. Mina tegin seda ahjuplaadil 200 kraadise ahju keskmises vahes.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar