Lõikasin pehme sealihatüki viiludeks, tampisin õhukeseks, raputasin peale soola ja pipart ning lihaviilu keskele tõstsin väikese täidisekuhja.
Täidis:
pool paprikat
2 küüslauguküünt
1 porru
1 karp (100 g) sulatatud juustu "Merevaik"
Paprikatükikesed, küüslaugutükid ja porru praadida läbi vähese õliga, siis võtta tulelt ja segada sulatatud juustuga, maitsestada soolaga.
Paneeringuks:
jahu
muna
riivsaia
soola
Friteerimiseks õli
Täidisega lihaviil keerata rulli ja sättida otstest ja ühenduskohast korralikult kokku, paneerida jahus, siis kasta lahtiklopitud munasse, kuhu on veidi soola lisatud ja lõpuks paneerida riivsaias.
Liharullid friteerida kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks, selleks kulub umbes 10 minutit.
Liharullid friteerida kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks, selleks kulub umbes 10 minutit.
Maitsvad rullid, isegi lihtsam ja mugavam teha kui shnitleid praadida!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar