kolmapäev, 10. september 2008

Aedoa-kartulikotletid


Tuli mõte teha aedubadest kotlette, kuna aga sellist retsepti ei leidnud, tuli see ise välja mõelda.


600 g aedoa kaunu
7 suuremat kartulit
1 muna
noaotsaga Cayenne`i pipart
3 spl jahu
1,5 tl tomatipastat
1,5 tl soola
1 väike sibul

paneerimiseks riivsaia

Aedoad keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks, samuti keeta kartulid. Keedetud aedoad purustada köögikombainis, kartulid purustada või riivida. Hakitud sibul praadida läbi. Purustatud aedoad ja -kartulid segada, lisada praetud sibulad, muna, jahu, tomatipasta, maitseained.

Paneerida väikesed kotletid ja praadida õlisel pannil mõlemalt poolt pruuniks.

Pean ütlema, et kotletid olid maitselt väga head, tainas oleks võinud natuke paksem olla, aga sain ka nii hakkama.

Meie üks tütardest, kes tavaliselt on uute asjade suhtes väga skeptiline ja keeldub mõnda sööki lausa proovimast, sõi ja ütles, et need on väga-väga head!

Sõime kõrvale naturaalses sooles grillvorste ja kurgi-paprika salatit.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails