teisipäev, 14. aprill 2009

Kohupiima-apelsinimahlarull

Retsept on võetud ühest vanast "Kodukirjast"


Kohupiimatarretis:
400 g kohupiimapastat
1 dl vahukoort
2 tl zelatiini
4 tl vett zelatiini paisutamiseks
75 g suhkrut
Apelsinimahlatarretis:
2 dl mahla
75 g suhkrut
5 tl zelatiini
10 tl vett

Esimesena teha kohupiimatarretis. Selleks lisada kohupiima-vahukoore segule paisutatud ja seejärel sulatatud zelatiin samal ajal hoogsalt segades, et tükki ei läheks. Kohupiimatarretis laotada toidukilega kaetud ahjupannile. Mina tegin väiksemasse ristküliku kujulisse vormi, kui oleks ahjuplaadile teinud, oleks tulnud ilusam väiksem rohkemate kihtidega rull.
Kui kohupiimatarretis on tardunud, valada sinna peale apelsinitarretis (mahlale lisatud peale paisutamist sulatatud zelatiin), lasta tarduda ja keerata toidukile abil rulli, Jätta külmkappi paariks tunniks seisma, siis lõigata viiludeks.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tundub huvitav, kuidas maitses?

Ssille ütles ...

Päris hea!

Related Posts with Thumbnails