pühapäev, 12. aprill 2009

Apelsini-porgandipasha

Selle pasha tegemiseks sain inspiratsiooni ühest porgandi-apelsini tarretisest, mille koostis oli küll teistsugune.

400 g kohupiima
1 dl suhkrut
200 g keedetud porgandit
50 g sulatatud võid
2 apelsini sektorist pigistatud mahl
0,5 apelsini tükeldatult
1 dl vahukoort vahustatult
Kohupiimale lisada suhkur, purustatud keedetud porgand, sulatatud või, apelsinimahl, tükeldatud apelsinitükid ja vahukoor, segada, tõsta riidega vooderdatud sõela, jätta ööseks külmkappi kausi kohale nõrguma.
Enne serveerimist kaunistada.
Jäin selle pashaga väga rahule, porgand ja apelsin mõjusid värskendavalt.

3 kommentaari:

R. ütles ...

Ilus värviline!

Kas porgandi maitse domineerima ei jäänud?

Ssille ütles ...

Ei jäänud, apelsin on tugevama maitsega, kokku oli väga hea.

Pille ütles ...

Väga põnev!!

Related Posts with Thumbnails