
1 pk pastatorusid
0,5 kg hakkliha
2 porgandit
1 sibul
1 küüslauguküüs
sool
pipar
shashlõkimaitseaine
Pastatorusid keeta soolaga maitsestatud vees 10 minutit, kurnata ja pesta külma veega läbi.

Hakkliha pruunistada, lisada riivitud porgand, hakitud sibul ja purustatud küüslauk, maitseained. Praadida koos.

Täidis tõsta lusikaga torudesse ja laduda üksteise kõrvale vormi või pannile ühe kihina.


Kaste:
2 muna
2,5 dl piima
1 dl riivjuustu
0,5 tl soola
Munad kloppida kahvliga lahti, lisada piim, sool, riivjuust.
TÄHELEPANEK:
Tegin kolmes erinevas vormis: teflonvormis, metallist vormis ja kuumakindlas klaaskausis, aga ainult klaaskausis tehes pruunistus alt, teistes vormides jäi toit alt täiesti valgeks.
Serveerimisel keerata põhi peale poole.
5 kommentaari:
See sõna on siiski teflon, mitte deflon.
Oi vabandust, see küll kirjaviga, parandan kohe ära!
Juhtub ka parimates peredes :)
kas sa panid nad ühe kihina vormi, või üksteise peale?
Panin ühe kihina.
Postita kommentaar