kolmapäev, 3. oktoober 2007

Täidetud pastatorud

1 pk pastatorusid
0,5 kg hakkliha
2 porgandit
1 sibul
1 küüslauguküüs
sool
pipar
shashlõkimaitseaine


Pastatorusid keeta soolaga maitsestatud vees 10 minutit, kurnata ja pesta külma veega läbi.

Hakkliha pruunistada, lisada riivitud porgand, hakitud sibul ja purustatud küüslauk, maitseained. Praadida koos. Lasta veidi jahtuda.

Täidis tõsta lusikaga torudesse ja laduda üksteise kõrvale vormi või pannile ühe kihina. Valada üle kastmega, vorm katta kaane või fooliumiga ja küpsetada 200 kraadises ahjus 30 minutit.


Kaste:

2 muna
2,5 dl piima
1 dl riivjuustu
0,5 tl soola



Munad kloppida kahvliga lahti, lisada piim, sool, riivjuust.



TÄHELEPANEK:

Tegin kolmes erinevas vormis: teflonvormis, metallist vormis ja kuumakindlas klaaskausis, aga ainult klaaskausis tehes pruunistus alt, teistes vormides jäi toit alt täiesti valgeks.

Serveerimisel keerata põhi peale poole.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See sõna on siiski teflon, mitte deflon.

Ssille ütles ...

Oi vabandust, see küll kirjaviga, parandan kohe ära!

Anonüümne ütles ...

Juhtub ka parimates peredes :)

Anonüümne ütles ...

kas sa panid nad ühe kihina vormi, või üksteise peale?

Ssille ütles ...

Panin ühe kihina.

Related Posts with Thumbnails