
Kukeseene-hakklihapallid:
500 g hakkliha
250 g praetud kukeseene kuubikuid (külmutatud)
1 tl soola + kukeseentele
õli praadimiseks
2 sibulat
3 saiaviilu
vett nii, et kataks saiaviilud 
jahu paneerimiseks
Seenekuubikud praadida sibulaga, lisada maitse järgi soola. Hakklihale lisada sool, praetud kukeseened ja sibulad, leotatud ja kuivemaks pigistatud saiaviilud.

Hakklihasegust vormida suured pallid, paneerida jahus ja praadida õlisel pannil  igalt poolt pruuniks ja küpseks (kontrollida, ega seest pole toores).
igalt poolt pruuniks ja küpseks (kontrollida, ega seest pole toores). 
 igalt poolt pruuniks ja küpseks (kontrollida, ega seest pole toores).
igalt poolt pruuniks ja küpseks (kontrollida, ega seest pole toores). Kaste:
1 l vett
5 spl jahu
250 ml piima
1 tl soola
Pruunistatud pallidele teha peale kaste, kuumutada keemiseni.
Pruunistatud pallidele teha peale kaste, kuumutada keemiseni.
 Lihtsam ja kindlam kastme tegemise variant on jahu segamine osa vedelikuga kuni on ühtlane vedelik, siis lisada ülejäänud vesi ja valada hakklihapallidele, lasta koos keema tõusta.
 Lihtsam ja kindlam kastme tegemise variant on jahu segamine osa vedelikuga kuni on ühtlane vedelik, siis lisada ülejäänud vesi ja valada hakklihapallidele, lasta koos keema tõusta.Pooleks lõigatud lihapall:
 
 
 
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.jpg) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.png) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar