
Kukeseene-hakklihapallid:
500 g hakkliha
250 g praetud kukeseene kuubikuid (külmutatud)
1 tl soola + kukeseentele
õli praadimiseks
2 sibulat
3 saiaviilu
vett nii, et kataks saiaviilud
jahu paneerimiseks
Seenekuubikud praadida sibulaga, lisada maitse järgi soola. Hakklihale lisada sool, praetud kukeseened ja sibulad, leotatud ja kuivemaks pigistatud saiaviilud.

Hakklihasegust vormida suured pallid, paneerida jahus ja praadida õlisel pannil
igalt poolt pruuniks ja küpseks (kontrollida, ega seest pole toores).

Kaste:
1 l vett
5 spl jahu
250 ml piima
1 tl soola
Pruunistatud pallidele teha peale kaste, kuumutada keemiseni.
Pruunistatud pallidele teha peale kaste, kuumutada keemiseni.

Pooleks lõigatud lihapall:

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar